Riaditeľňa
+11
Ashley Starr
Chris Evans
Zdenka Loverová-Duff
Deniss Sertori
Sally Neverson
Sun Zuyang
Jane Smith
Daniel Box
Kim Parker
Lily Dior
Riaditeľka
15 posters
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Riaditeľňa
Dobry den chcel by som sem chodit do skoly a aj sa tu ubytovat na internate mozem???
Chris Evans- Počet príspevkov : 14
Registration date : 19.10.2008
:PP
*S malou dušičkou vošla do útulnej kancelárie a vypadla z nej krátka veta.* Prosím Vás, mohla by som sa ubytovať a chodiť na túto školu? *Hodila letmý pohľad na riaditeľku.*
Ashley Starr- Počet príspevkov : 214
Registration date : 24.10.2008
Otázka
Dobrý* Vstúpila do riaditeľne* Mám jednu otázku!* Hlboko sa zamyslela a aj váhala* Smiem si sem na škola, teda ak má prijmete.. Doniesť aj svojich 4 psíkov??* Bojazlivo ustúpila a čakala na odpoveď!!!*
*Vytiahne papier s prihláškou a položí ho na tmavý drevený stôl.* Toto vyplň. * po otázke o psoch sa trochu zdesene pozrie na dievča.* štyroch *povie prekvapeným hlasom.* Ja mám veľmi rada psov ale štyroch psov je dosť. No skúsiť to môžme. Ale len v prípade , že budeš na izbe iba ty a psy a že nebudú žiadne problémy ako nočné štekanie,úteky z izby...
*Usmeje sa a a sradostním hlasom povie* Jasné žiadny problém ony sú vychovaní* Za 5 minút to tu máte* Usmiala sa a bežala pre pero:PP
Meno a priezvisko:Chris Evans
Dátum narodenia:5.8.1993
Vek:15 rokov
Trieda:1.A
Fotografia:
Dátum narodenia:5.8.1993
Vek:15 rokov
Fotografia:
Chris Evans- Počet príspevkov : 14
Registration date : 19.10.2008
Prihlaska:PP
Meno a priezvisko: Ashley Starr
Dátum narodenia: 7.4.1993
Vek:15
Fotografia:
Dátum narodenia: 7.4.1993
Vek:15
Fotografia:
*Zamyslela sa či robí dobre.. No ppo chvíli sa zobudila...* Húúúra!! Ahmmh.. smiem máť izbu č.6??
Rozkaz* S úsmev vyhŕkla zo seba*
/NEPOUŽÍVAJ SAMJLÍKOV!!! OBZVLÁŠŤ NIE :PP
//Áno rozumiem stačilo to napísať do oznamov toto bolo už predtým//
/NEPOUŽÍVAJ SAMJLÍKOV!!! OBZVLÁŠŤ NIE :PP
//Áno rozumiem stačilo to napísať do oznamov toto bolo už predtým//
Naposledy upravil Ashley Starr dňa Ne november 02, 2008 1:40 pm, celkom upravené 1 krát.
Dobrý deň...*Pozdravila riaditeľku.* Na nástenke sa písalo, že sa máme prísť nahlásiť na talentovky... Mohla by som sa nejako nahlásiť? *Povedala riaditeľke o niečo smelšie, ako keď tu bola prvý krát pre prihlášku.*
Jane Smith- Počet príspevkov : 308
Registration date : 02.10.2008
Dobrý... *Pozdravila tichým hlasom ľudí v miestnosti.* Toto e nádherná škola... Mohla by som do nej chodiť a ubytovať sa na intráku? *Pozrela svojimi očami na riaditeľku.*
Enny Vuitton- Počet príspevkov : 57
Registration date : 30.10.2008
Dobrý deň...*Pozdravila riaditeľku.* Na nástenke sa písalo, že sa máme prísť nahlásiť na talentovky... Mohla by som sa nejako nahlásiť? *Povedala riaditeľke o niečo smelšie, ako keď tu bola prvý krát pre prihlášku.*
EDIT by RIADITEĽKA
/PREČO KOPÍRUJEŠ OD JANE?TO VôBEC NEMÁŠ PREDSTAVIVOSŤ???/
//Ospravedlňujem sa malo to byť akože lol//
EDIT by RIADITEĽKA
/PREČO KOPÍRUJEŠ OD JANE?TO VôBEC NEMÁŠ PREDSTAVIVOSŤ???/
//Ospravedlňujem sa malo to byť akože lol//
Naposledy upravil Ashley Starr dňa Ne november 02, 2008 1:37 pm, celkom upravené 1 krát.
Dobry den chcela by som sa nejako nahlásiť na talentovky ako som videla mala som sa prist nahlasiť.
Sally Neverson- Počet príspevkov : 150
Registration date : 07.10.2008
Ahojte slečny... *Povedala malá žienka v čiernom priliehavom kostýme.* Naša pani riaditeľka bohužiaľ ochorela, tak Vás vybavím ja...
Tak, čo tu máme? Tri prihlášky na talentovky -> Jane, Sally a Ashley a jednu prihlášku do školy... Nech sa páči, Enny, tieto tlačivá mi vyplň a zapíšem aj teba na talentové skúšky, aby si sem nemusela hodiť na viec krát...
*Milo sa usmiala a podala Enny tlačivo a pero, aby to vyplnila. Všetky 4 dievčatá zapísala aj na zoznam pre talenovky...*
Jane, Sally, Ashley, uvidíme sa 3. novembra, nezabudnite! *Pozrela na tri dievčatá, ktoré už boli na odchode.*
Meno a priezvisko:
Dátum narodenia:
Vek:
Trieda:
Tak, čo tu máme? Tri prihlášky na talentovky -> Jane, Sally a Ashley a jednu prihlášku do školy... Nech sa páči, Enny, tieto tlačivá mi vyplň a zapíšem aj teba na talentové skúšky, aby si sem nemusela hodiť na viec krát...
*Milo sa usmiala a podala Enny tlačivo a pero, aby to vyplnila. Všetky 4 dievčatá zapísala aj na zoznam pre talenovky...*
Jane, Sally, Ashley, uvidíme sa 3. novembra, nezabudnite! *Pozrela na tri dievčatá, ktoré už boli na odchode.*
Meno a priezvisko:
Dátum narodenia:
Vek:
Trieda:
Človek- Počet príspevkov : 52
Registration date : 04.10.2008
*Pozrela na milú slečnu, zobrala do ruky pero a začala písať... Mala úhladné písmo.*
Meno a priezvisko: Enny July Vuitton
Dátum narodenia: 12.5.1992
Vek: 16 rokov
Trieda: 1.A
Fotografia:
A inak,... *Trochu sa zasekla.* Mohla by som si na intrák zobrať aj svojho psíka? *Pozrela na slečnu a trochu sa zasmiala.*
Meno a priezvisko: Enny July Vuitton
Dátum narodenia: 12.5.1992
Vek: 16 rokov
Trieda: 1.A
Fotografia:
A inak,... *Trochu sa zasekla.* Mohla by som si na intrák zobrať aj svojho psíka? *Pozrela na slečnu a trochu sa zasmiala.*
Ďakujem... *Poďakovala, keď si od dievčaťa zobrala papier a uložila ho to zásuvky.* Samozrejme, psíci u nás nie sú žiadny problém...
Nech sa páči, tu máš kľúč od tvojej izby.. Bude to izba číslo 7 *Usmiala sa na Enny.*
Nech sa páči, tu máš kľúč od tvojej izby.. Bude to izba číslo 7 *Usmiala sa na Enny.*
Človek- Počet príspevkov : 52
Registration date : 04.10.2008
Tak, teda ďakujem... *Povedala potichu a odišla sa vybaliť do svojej novej izby... Cestou si môže porieť školu.*
Dobrý deň.*usmiala sa.*Ja..teda rada by som sa zapisala na talentové skúšky
Lily Dior- Študentka
- Počet príspevkov : 227
Registration date : 30.09.2008
*príde a zbadá ako tam stojí Lily.* prišla som sa nahlásiť na talentovky * nahodí herecký úsmev a čaká čo bude dalej*
Kim Parker- Študentka
- Počet príspevkov : 36
Aj ty?*zašepkala jej.*
Lily Dior- Študentka
- Počet príspevkov : 227
Môžem sa ešte aj prihlásiť?*Spýta sa a už vypisuje formulár.*
Meno a priezvisko: Deniss Sertori
Dátum narodenia: 2.10.1992