Študentka Enny Vuitton
Strana 1 z 1
Študentka Enny Vuitton
Lásku, ktorú cítiš a neprejavíš,lásku, ktorú máš a nerozseješ, lásku, ktorú cítiš a predsa sa brániš...
To je predsa začiatok konca!
To je predsa začiatok konca!
Niečo o mne? Neviem... Možno iba toľko, že sa volám Enny Vuitton, čo je dúfam jasné Počúvam hlavne Punk-Rock, voľakedy aj čistý Rock. Som z Floridy, kde je môj tatko uznávaným módnym návrharom.
Mám 16 rokov a krásneho psíka menom Chocolate. Je to Papillon a volám ho len Čoky
Na túto školu som prišla po tom, ako ma zachvátil spev. Herectvu som sa venovala iba okrajovo, ale teraz ho chcem skúsiť naplno.
Ak by ste sa chceli ešte niečo dozvedieť, stačí sa ma spýtať A nakoniec moje foto:
Enny Vuitton- Počet príspevkov : 57
Registration date : 30.10.2008
Re: Študentka Enny Vuitton
*So slzami v očiach vošla do izby... Ušla z nemocnice. Nebavili jej tie stále bodavé pohľady, ktoré ju stále iba z niečoho obviňovali, ktoré jej hovorili a mysleli si, že totálny blázon. Nie, musí to už ukončiť. Tu to majú, všetko čo chceli...
Jediný, ktorí pri nej zostali bola Ashley a Jane. Oni si toto všetko o nej nemysleli... Tým by sa chcela ospravedlniť. Na rozlúčku napísala list...*
Jediný, ktorí pri nej zostali bola Ashley a Jane. Oni si toto všetko o nej nemysleli... Tým by sa chcela ospravedlniť. Na rozlúčku napísala list...*
Enny Vuitton napísal:Dovidenia,...
Toto síce nie je normálny začiatok listu, ale toto ani nebude normálny list... Je po všetkom. Prepáč Jane, tá, ktorá si mi vždy verila... A aj Ashley.
To, čo sa stalo Chocolate, ma položilo... Už dalej nevládzem, prepáčte.
*List zmočený od sĺz položila na svoju postel a odišla... Odišla za mesto na skaly, kde bude jej koniec... CELKOVÝ koniec...*
Similar topics
» Študentka Kim Parker
» Študentka Sun Zuyang
» Študentka Ashley Starr
» Študentka Danity Kane
» Študentka Jane Smith
» Študentka Sun Zuyang
» Študentka Ashley Starr
» Študentka Danity Kane
» Študentka Jane Smith